Feedback
Varan har lagts till i varukorgen

Belysningen i fokus i ombyggda Regnbågsallén

21 december 2021
belysning_regnbagsallen_lulea
Ljuset längs med gångstråken har en neutral färgton och ska vara funktionell i Regnbågsallén. Foto: Akademiska hus
Regnbågsallén vid Luleå tekniska universitet har byggts om. En del av satsningen har varit på belysningen, som blandar varmt och kallt ljus.
Luleå tekniska universitet bildades i början av 1970-talet. Då byggdes även Regnbågsallén, en 300 meter lång gata för fotgängare och cyklister som går rakt genom campus och delar universitetet i två delar.

Bli abonnent

Vi ger dig daglig fördjupning inom områdena Anläggning, EL & Tele, Förvaltning, Husbyggnad, Renovering samt VVS.
Nyheter & analyser
Full tillgång till våra artiklar, reportage och analyser.
Expertsvar
Full tillgång till expertsvarsbanken samt möjligheten att ställa frågor till alla våra experter.
Bevakningar & Notifieringar
Bevakningar och notifieringar för alla våra områden och ämnen.
Välj en omfattning som passar dig eller prova kostnadsfritt i 14 dagar
FOKUS
Ett
Fokusera din bevakning och få nyheter, analyser och expertsvar från ett valfritt område. 
Bevakningar
Notifieringar
Expertsvar
Välj ett område
Pris: 4 190 kr/år + moms
Prova kostnadsfritt i 14 dagar
BREDD
Alla
Bredda din bevakning och få full tillgång till nyheter, analyser och expertsvar från alla våra områden.
Bevakningar
Notifieringar
Expertsvar
Alla områden ingår
Pris: 6 190 kr/år + moms
Prova kostnadsfritt i 14 dagar

Jag hjälper dig med abonnemangsfrågor

TELEFON: Öppet kl 8-17 idag

FAKTA Projekt Regnbågsallén

Plats: Luleå tekniska universitet
Budget: 120 miljoner kronor
Beställare: Akademiska hus
Arkitekt: Thyréns

Källa: Akademiska hus
Fler nyheter
Mest lästa artiklar
Debatt i fokus
Andra bevakar
Bevaka ämne