Feedback
Varan har lagts till i varukorgen

Elfack i nytt format 2022

30 augusti 2021
elfack
Elfack planerar för ett mindre arrangemang under 2022. Foto: Elfack
Nästa Elfack i full skala blir först 2023. Dock arrangerar Svenska Mässan en mellanårsaktivitet av eventet i maj nästa år.

De samtal Svenska Mässan fört med branschorganisationer och ledande aktörer gav ett tydigt besked; att genomföra fullskalemässor 2022 och 2023 hade blivit alltför tätt och utmanande för många företag.

– Därför har vi i bästa samförstånd kommit fram till den här lösningen, säger Anna Jarnö affärsansvarig för Elfack i ett pressmeddelande. 

Som en konsekvens av coronapandemin har väldigt mycket blivit uppskjutet och många utställare vill visa upp sina produktnyheter och träffa kunder så snart det är möjligt. Av den anledningen kommer man att genomföra ett fysiskt arrangemang första veckan i maj 2022, i samarbete med tongivande aktörer i branschen.

– Exakt hur upplägget ska se ut återkommer vi till inom de närmaste veckorna. En arbetsgrupp jobbar för fullt med frågan just nu, säger Anna.

2023 års Elfack i Göteborg kommer att ha fokus på att möta behoven av hållbara lösningar inom el, kraft, ljus och informationsteknologi.

Fördjupningsmaterial
Fler nyheter
Mest lästa artiklar
Debatt i fokus
Populära expertsvar
Andra bevakar
Bevaka ämne