Feedback
Varan har lagts till i varukorgen

ReLivs tar vid efter BeLivs

12 november 2019
kyldisk
Kyla, värmeåtervinning och styrning är några viktiga frågor för ReLivs. Foto: Johannes Erlandsson
Resurseffektiv livsmedelshantering, Relivs, heter Beloks nya fördjupningsområde som är en fortsättning och utveckling av det tidigare nätverket för energieffektivisering i livsmedelslokaler, Belivs.
Som Omvärldsbevakning har skrivit om tidigare finansierar Energimyndigheten inte längre nätverket BeLivs som funnits sedan 2011. Arbetet med energieffektivisering i livsmedelslokaler går dock vidare i olika former eftersom både bransch och forskare prioriterar området.

Bli abonnent

Vi ger dig daglig fördjupning inom områdena Anläggning, EL & Tele, Förvaltning, Husbyggnad samt VVS.
Nyheter & analyser
Full tillgång till våra artiklar, reportage och analyser.
Expertsvar
Full tillgång till expertsvarsbanken samt möjligheten att ställa frågor till alla våra experter.
Bevakningar & Notifieringar
Bevakningar och notifieringar för alla våra områden och ämnen.
Välj en omfattning som passar dig eller prova kostnadsfritt i 14 dagar
FOKUS
Ett
Fokusera din bevakning och få nyheter, analyser och expertsvar från ett valfritt område. 
Bevakningar
Notifieringar
Expertsvar
Välj ett område
Pris: 3 290 kr/år + moms
Prova kostnadsfritt i 14 dagar
BREDD
Alla
Bredda din bevakning och få full tillgång till nyheter, analyser och expertsvar från alla våra områden.
Bevakningar
Notifieringar
Expertsvar
Alla områden ingår
Pris: 5 190 kr/år + moms
Prova kostnadsfritt i 14 dagar

Jag hjälper dig med abonnemangsfrågor

TELEFON: Öppet kl 8-16 idag

Mest lästa artiklar
Debatt i fokus
Populära expertsvar
Andra bevakar
Bevaka ämne
Fler nyheter
;