Feedback
Varan har lagts till i varukorgen
Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att det ska påverka dig så lite som möjligt. Det kommer även innebära att du som har konto hos oss kommer behöva logga in på nytt, efter genomförd uppgradering.

Årets Bygge lyfter fram det bästa inom byggsektorn

30 mars 2017

Din webbläsare har inte stöd för all funktionalitet, uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller ladda ner Google Chrome, Edge, Safari eller Firefox.

  Årets Bygge bejakar det som är bra inom byggbranschen.
  Intresset kring Årets Bygge ökar för varje år. Foto Jens Reiterer
  Utmärkelsen Årets Bygge gick än en gång till Skåne, den här gången till teamet bakom projektet Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg.

  Årets Bygge är samhällsbyggnadssektorns mest prestigefyllda tävling. Syftet med tävlingen är att lyfta fram exempel på det bästa sektorn kan prestera i kvalitet, samarbete, ekonomi, hållbarhet och form.

  Petra Sörme, chef Event & Möten, Svensk Byggtjänst, berättar bland annat om det ökade intresset för tävlingen, Mårten Lindström, juryordförande, redogör för vilka kriterier juryn bedömmer och Fredrik Reinfeldt pekar på vikten att lyfta fram de goda exemplen.

  FAKTA Juryn för Årets Bygge

  Mårten Lindström, fristående konsult (ordförande)
  Staffan Åkerlund, tidningen Byggindustrin
  Thomas Lundgren, Svensk Byggtjänst
  Eva Schelin, IQ Samhällsbyggnad
  Lisa Daram, Arkus
  Magnus Everitt, Installatörsföretagen
  Reinhold Lennebo, Fastighetsägarna Sverige

  Debatt i fokus
  Mest lästa artiklar
  Populära expertsvar
  Andra bevakar
  Bevaka ämne
  Fler nyheter
  ;