Feedback
Varan har lagts till i varukorgen

De lanserar sajt för ”bostadsnördar”

20 april 2017
bostadspolitik-webb
Lennart Weiss, Anna Bellman, Stefan Attefall och Linda Jonsson utgör redaktionen. Foto: Bostadspolitik.se
Den som brinner för frågor om bostäder har fått en egen hemvist på nätet. Det hävdar skaparna av en ny sajt för bostadspolitik. Bakom initiativet står bland annat Stefan Attefall.

Det är inte den breda allmänheten som i första hand är målgrupp för Bostadspolitik.se som lanseras den här veckan. I stället ska läsare med specialintresse lockas, enligt Stefan Attefall, tidigare bostadsminister och en av initiativtagarna.

Han ingår nu i sajtens redaktion tillsammans med bland annat Lennart Weiss, kommersiell direktör på Veidekke och socialdemokratisk debattör.

Fler i redaktionen 

Med i redaktionen finns även Anna Bellman, moderator med bostadsinriktning, samt Linda Jonsson som är Analytiker på Veidekke. Tillsammans ska de göra innehåll riktat till kategorin ”bostadsnördar”.

Sajten finansieras av Veidekke. Redaktionen uppges dock arbeta självständigt med syfte att stimulera den bostadspolitiska debatten. Innehållet ska främst utgöras av krönikor, kommentarer och debattinlägg med koppling till dagsaktuella ämnen. Dessutom utlovas debatter och studiosamtal.

Fördjupningsmaterial
Fler nyheter
Mest lästa artiklar
Debatt i fokus
Populära expertsvar
Andra bevakar
Bevaka ämne