Feedback
Varan har lagts till i varukorgen

Osuppfångning i kök, vad gäller?

1 mars 2012
Jag letar efter en kravtext om osuppfångningsförmåga hos köksfläktar/-kåpor. Jag hittar bara en text i BBR som beskriver ”god osuppfångningsförmåga” och det är ju en tolkningsbar definition. När jag frågar runt bland kollegor, hänvisar de till 75 procent. Kan det tolkas som ”god” osuppfångning?
Svaret är ja, enligt fabrikanter av den typen av utrustning.

Bli abonnent

Vi ger dig daglig fördjupning inom områdena Anläggning, EL & Tele, Förvaltning, Husbyggnad samt VVS.
Nyheter & analyser
Full tillgång till våra artiklar, reportage och analyser.
Expertsvar
Full tillgång till expertsvarsbanken samt möjligheten att ställa frågor till alla våra experter.
Bevakningar & Notifieringar
Bevakningar och notifieringar för alla våra områden och ämnen.
Välj en omfattning som passar dig eller prova kostnadsfritt i 14 dagar
FOKUS
Ett
Fokusera din bevakning och få nyheter, analyser och expertsvar från ett valfritt område. 
Bevakningar
Notifieringar
Expertsvar
Välj ett område
Pris: 3 290 kr/år + moms
Prova kostnadsfritt i 14 dagar
BREDD
Alla
Bredda din bevakning och få full tillgång till nyheter, analyser och expertsvar från alla våra områden.
Bevakningar
Notifieringar
Expertsvar
Alla områden ingår
Pris: 5 190 kr/år + moms
Prova kostnadsfritt i 14 dagar

Jag hjälper dig med abonnemangsfrågor

TELEFON: Öppet kl 8-16 idag

BBR säger: ta hänsyn till fuktbelastning och förekomst av matos vid dimensionering av frånluftsflöden i kök.
Mest sedda inslag
Debatt i fokus
Andra bevakar
Bevaka ämne
Fler nyheter